Kokousmatka – LAULASMAA SPA 1yö

Laulasmaa SpaLaulasmaa Spa on hyvätasoinen kylpylä mäntymetsäisellä kankaalla Tallinnasta noin 35km länteen. Pääovelta on parisataa metriä hienohiekkaiselle, pitkälle rannalle ja hotellilla on iso, hyvin hoidettu piha-alue.

Laulasmaa Spa’n konferenssikeskus koostuu yhdeksästä erikokoisesta konferenssitilasta ja -salista, jotka on varustettu asianmukaisella tekniikalla. Kokoustilat on kauttaaltaan uusittu vuonna 2016.

Kylpylässä on buffet- ja a´la carte ravintolat sekä aulabaari/-kahvila ja pieni kauppa. Huoneita on kaikkiaan 150 ja niissä on laminaattilattia, tv, puhelin, internet-yhteys sekä kylpyhuone, jossa on lattialämmitys, hiustenkuivaaja, suihku ja wc. Osassa huoneista on parveke ja merenpuoleisissa ilmastointi.

Kylpyläosastolla on vesi- ja saunakeskus sekä hoito-osasto. Isossa saunakeskuksessa on 6 erilaista saunaa ( höyry-, löyly, kivi- ja suolasaunat, sanarium-leposauna sekä puulämmitteinen sauna), 20m uima-allas, vastavirta-, pore- ja hieronta-altaat sekä erillinen lastenallas ja ulkoallas. Hoito-osastolla on saatavilla monipuolisesti erilaisia kylpylä-, spa- ja kauneushoitoja. Lisäksi on kampaaja ja kuntoiluhuone.

Matkaohjelma:

  1. päivä

08:30-11:00        Helsinki – Tallinna Eckerö Line Finlandia
12:00 opastettu tutustuminen Keila-Joan kartanoon. Kaunis, 1833 valmistunut päärakennus on neogoottilaista tyylisuuntaa ja hienon arkkitehtuurin lisäksi sillä on erinomainen sijainti – vieressä on laaksossa virtaava mutkainen joki, 6 metristä laskeutuva koski ja rinteet, joilta avautuu hienot näköalat ympäristön luontoon. Kierroksen jälkeen päiväkahvit.
14:30     majoittuminen ja pieni levähdystauko
15:30-18:30        kokousaikaa
19:00     päivällinen, tarjoiltu ryhmämenu 3 ruokalajia

  1. päivä

10:00-15:00        kokousaikaa
13:30     kahvi + suolainen kokoustilassa
15:00     lähtö Tallinnaan
16:00     saapuminen Tallinnaan ja aikaa tuliaisostoksiin.
17:30     viimeistään laivaannousu
18:00-20:30        Tallinna – Helsinki Viking XPRS

Matkan hintaan 225 € / osallistuja min 30 asallistujaa sisältyy:

  • laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • majoitus kahden hengen standard-luokan huoneessa
  • illallinen ja aamiainen
  • opastettu vierailu Keila-Joan kartanossa ja päiväkahvit
  • kokousaikaa yhteensä 8 tuntia ( 3+5 tuntia )
  • kokouskahvit 2. päivänä
  • kylpylän sauna- ja uima-allasosaston käyttö

Lisämaksusta mm:

  • kokoustilat ja ateriat laivamatkoilla

 Kysy tarjous pienemmistä ryhmistä.

Kahden yön matkalle Tallinnan länsipuoli tarjoaa monia tutustumiskohteita: Sakun kartano ja oluttehdas, Paldiskin alue, eikä sovi unohtaa aina uutta tarjoavaa Tallinnaa. Myös saunat ja uima-altaat keventävät kokousohjelmaa.

Kysy räätälöity tarjous tai Soita: +358 40 5553885